Hotel Continental Forum Oradea

Tip local: Hotel
Adresa: Aleea Ștrandului 1
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 120

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Continental Forum va ofera posibilitatea de a organiza cu succes evenimente in Oradea care cer o planificare atenta si multa munca.  Echipa noastra isi foloseste intreaga experienta pentru a organiza evenimente corporate si evenimente private de succes.

Continental Forum Oradea dispune de un modern centru de conferinte ce poate gazdui diverse evenimente corporate de la intruniri sau sedinte private pana la conferinte de presa sau simpozioane.

Facilitati pentru conferinte:

  • Lumina naturala
  • Internet Wi-fi gratuit
  • Aer conditionat
  • Ecran de proiectie
  • Flip chart

La cerere: traducere, sistem audio & video, echipament IT (calculator, laptop, etc.), videoproiector, pupitru, teleconferinta, servicii de secretariat.

Fie ca este vorba de o aniversare, un banchet de absolvire sau de o petrecere tematica, cu echipa Continental alaturi, aceste momente vor lasa in inima dumneavoastra amintiri deosebite.

Saloanele elegante, servirea prompta si distinsa, calitatea si finetea meniului, fac din Continental Forum Oradea locul perfect pentru nunta pe care ati visat-o! Iar pentru ca timpul vostru este pretios, echipa noastra de specialisti va fi alaturi de voi si va va darui experienta noastra in crearea evenimentului perfect.

 

Galerie foto