Hotel City Plaza

Tip local: Hotel
Adresa: Str. Sindicatelor 9-13
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 200

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Hotelul CITY Plaza este situat ultracentral si totusi intr-o zona surprinzator de linistita a orasului. Localizat in imediata apropiere a Parcului Central, a Primariei Cluj-Napoca si a centrului istoric, hotelul ofera acces rapid catre zonele de interes turistic, restaurante, baruri si terase (Piata Muzeului, Casa Matei Corvin, Gradina Botanica, Catedrala Sfantul Mihail, Opera Maghiara, Muzeul de Arta si zona pietonala), universitati si institutii publice.

Hotelul a fost gandit din perspectiva oaspetelui nostru si a beneficiilor pe care acesta le obtine alegand locatia noastra: confort, eficienta, posibilitatea de a selecta dintr-o gama diversificata de servicii si atentia la detalii.

Hotelul nostru va asteapta cu 85 camere si apartamente, fiecare tip de camera avand un design distinct, original si facilitati specifice menite sa va faca sederea cat mai placuta: aer conditionat, minibar, seif, welcome package la sosire (ceai / cafea). In functie de necesitati, va punem la dispozitie camere pentru fumatori si nefumatori si camere special amenajate pentru persoane cu dizabilitati.

Galerie foto