Hotel Pami

Tip local: Hotel
Adresa: Calea Manastur,nr. 39
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 200

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Hotelul este situat pe Calea Manastur, soseaua europeana E60, in apropierea Universitatii de Stiinte Agricole Âși Medicina Veterinara . Toate cele 36 de camere: matrimoniale,doulbe de lux, double, single, apartamente,va ofera un sejur minunat si dorinta de a reveni. Camerele sunt adaptate perfect nevoilor dumneavoastra, oferind numeroase facilitati gratuite, printer care cele mai importante : Wi-Fi gratuit,  loc de parcare in fața hotelului , un mic dejun bogat și sanatos dar cel mai important  atentia noastra speciala, doar pentru dumneavoastra!

Este important de stiut faptul ca detinem 3 sali de conferinta dotate cu aparatura performanta si profesionala cu capacitate de pana la 120 de locuri. Daca doriti sa organizati  training-uri, interviuri, prezentari de produse ,noi va punem la dispozitie toata logistica necesara si asistenta personalului nostru special instruit pentru a va ajuta in realizarea evenimentului dorit.

Si pentru a va relaxa la sfarsitul unei zile stresante, cea mai buna alegere este restaurantul Hotelului Pami unde puteti savura delicioasele preparate din bucataria europeana, asiatica si cea romaneasca. Va puteti delecta cu unul dintre preparatele gatite la gheridon in fata dumneavoastra, acompaniat de un vin deosebit selectionat de catre somelierul restaurantului, de la cele mai renumite case de vinuri atat din tara cat si din lumea noua a oenologiei.

Galerie foto