Hotel Calul Balan

Tip local: Hotel
Adresa: Str. Aleea cu Brazi, 1
Localitate: Buftea
Judet: Ilfov
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 300

Organizeaza evenimente personale:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Complexul Calul Balan este situat in Buftea, la 20km nord de Bucuresti. Calul Balan are o istorie de peste 20 de ani in orasul Buftea, pe care a dobandit-o datorita restaurantului cu specific romanesc care ii poarta numele.  Situat aproape de lac, vis-à-vis de Studiourile MediaPro  acesta a fost o atractie pentru bufteni si nu numai, de-a lungul activitatii gazduind peste 1000 de evenimente.  Nu putem decat sa ne mandrim cu realizarile noastre, longevitatea si contributia pentru orasul nostru.

                In anul 2008, s-a deschis un nou restaurant cu specific italian “La Galleria” , cu un meniu vast si complex pentru a experimenta cu adevarat savoarea italiana. Odata cu acest restaurant a luat nastere si Hotelul Calul Balan, hotel de 3 stele, situat in aceeasi cladire cu restaurantul, la etaj.  Va invitam sa urmariti meniul nostru pentru a va convinge de aptitudinea noastra de a oferi o multitudine de sortimente de mancare italiana.  Hotelul are in componenta 13 camere dintre care 2 camere matrimoniale.

           Acestea fiind spuse, daca nu ne gasiti, odata ajunsi in Buftea, intrebati orice buftea de “Calul Balan” si veti afla indicatii, daca vreti sa experimentati bucate traditionale romanesti sau italiene, sau doar daca vreti sa deschideti o sticla de vin intr-o atmosfera calda si degajata, va asteptam la noi, la Calul Balan.

Galerie foto