Hotel Germisara

Tip local: Hotel
Adresa: Str. Germisara, Nr.1B, Geoagiu Bai 335450, Hunedoara
Localitate: Geoagiu
Judet: Hunedoara
Capacitate minima: 50
Capacitate maxima: 200

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

 Hotelul Germisara a fost, încã de la constructie, perla statiunii Geoagiu Bãi, având cea mai mare capacitate de cazare din localitate. În anul 2006 a fost complet renovat si a primit numele de Hotel Germisara Resort & SPA****, in aceeasi perioada a fost clasificat de catre Ministerul Turismului ca fiind un hotel de 4 stele.
Prin dotãrile specifice, Hotelul Germisara s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, iar in toti acesti ani de functionare, a devenit o destinatie preferatã pentru turistii care doresc sã beneficieze de calitatea ridicatã a serviciilor dintr-o astfel de locatie.

Fiind conceput cu un centru de conferinte compus din 4 sãli, Hotel Germisara Resort & SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building pentru multe companii importante din tarã si strãinãtate.

GERMISARA Hotel Resort & SPA**** pune la dispozitia dumneavoastrã 144 camere si apartamente: 6 apartamente + 1 apartament pentru persoane cu disabilitãti, 78 camere cu pat matrimonial, 59 camere twin. Deasemenea hotelul vã pune la dispozitie un restaurant elegant si rafinat, cu o capacitate de 200 de locuri, amenajat în nota distinctiei si a bunului gust, restaurantul nostru vã oferã, într-o ambiantã selectã, o gamã diversã de preparate din bucãtãria traditionalã româneascã si internationalã

Galerie foto