Restaurant Grand Palace

Tip local: Restaurant
Adresa: Piata 1 Decembrie nr. 12
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 300

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Cand vine vorba de nunta, acel moment de neuitat in care magia se impleteste cu emotia, suntem constienti ca fiecare detaliu, cat de mic, conteaza. Este momentul in care intervine stuff-ul nostru de specialisti in organizari de nunti, cei care vor avea grija ca nunta dumneavoastra sa fie nu doar speciala, ci pur si simplu perfecta, ceva de care sa va amintiti cu placere peste ani. Asiguram oficializarea cununiilor civile in incinta locatiei, pentru a va scuti pe dumneavoastra si pe oaspetii dumneavoastra de drumuri in plus.

Va mai ramane doar sa va bucurati de povestea nuntii dumneavoastra intr-o atmosfera desprinsa parca, la randul ei, din povesti. Aranjamente florale maiestre, sisteme de iluminat fanteziste, stalpi cu detalii arhitectonice, materiale de interior pretioase, ansambluri de oglinzi vor tese in jurul nuntii dumneavoastra o poveste care ati vrea sa nu se mai termine niciodata.

Pentru a va convinge de toate acestea si inca mai mult, va asteptam sa traiti momentele esentiale din viata dumneavoastra intr-o atmosfera ireal de frumoasa, in care sa va vedeti cu ochii visele cele mai indraznete.

Galerie foto