Restaurant Coloseum

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Strada Traian Blajovici nr. 10 (fosta Abatorului)
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 700

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Restaurantul Coloseum a fost conceput ca o locatie destinata evenimentelor de la nunti, petreceri pana la seminarii, conferinte si prezentari de moda. El beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati:solutii tehnice de ultima generatie pentru acustica, ventilatie, climatizare; parcare, ring de dans mare central, terasa.

Restaurantul Coloseum va pune la dispozitie un spatiu generos cu coloane aurite, candelabre cu cristale, oglinzi mari care creeaza un interior unic, rafinat.

La Coloseum veti beneficia de multe posibilitati inovative care va vor imbunatati si simplifica mult procesul de planificare a evenimentelor dumneavoastra.

In ceea ce priveste meniul va oferim o larga varietate si flexibilitate in alcatuirea acestuia.

Consideram cu tarie ca fiecare eveniment trebuie sa fie unul de succes si de neuitat. In spiritul acestor valori echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie pentru a va satisface toate cerintele.

Restaurantul Coloseum cu o capacitate de 350 de locuri beneficiaza de toate dotarile necesare pentru unul din cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra: nunta. Un spatiu generos, fara stalpi, ring de dans mare central pentru a profita la maxim de buna dispozitie, terasa, parcare, solutii tehnice de ultima generatie pentru ventilatie, climatizare, acustica;, elemente pe care le-am considerat de prima importanta pentru un eveniment reusit.

Pentru a va putea pune amprenta personala asupra locatiei noastre, va oferim gratuit cea mai larga gama de decoratiuni in colaborare cu Camiser Events & Flowers.

Ca si noutate absoluta va oferim posibilitatea de a opta pentru mese rotude iluminate in nuante la alegere, care vor conferi un efect unic evenimentului dvs.

In ceea ce priveste meniul va oferim o larga varietate si flexibilitate in alcatuirea acestuia.

Consideram cu tarie ca fiecare eveniment trebuie sa fie unul de succes si de neuitat. In spiritul acestor valori va asteptam cu drag!

Experienta si dorinta de a creea evenimente unice reprezinta avantaje valoroase care ne definesc si ne individualizeaza. Intr-o formula usor de accesat va invitam sa faceti cunostinta cu echipa noastra de profesionisti care va stau la dispozitie pentru orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Restaurantul Coloseum este conceput ca o locatie ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment fie ca e vorba de conferinte (pana la 700 de pers), seminarii, lansari de produse, receptii, dineuri, team-building, cocktailuri etc.

Galerie foto