Salon Eleganzza

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Str. Nufarului nr. 128
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 270

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

SALONUL ELEGANZZA este conceput ca fiind un salon ce acopera posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment. Avand un design de exceptie si finisaje la cele mai inalte standarde de calitate, impreuna cu echipa proprie de profesionisti, vom transforma evenimentul Tau, intr-unul de vis. Fiecare eveniment pentru noi este special si beneficiaza de intreaga noastra atentie, oferindu-va un management de calitate care garanteaza reusita fiecarui eveniment organizat in cadrul Salonului nostru.

Salon Eleganzza, vine spre intampinarea Dumneavoastra, cu organizarea oricarui tip de eveniment, fie că este vorba despre nunti, botez, aniversari, conferinte, petreceri corporate, training, team-building.

Nunti
Nunta este un eveniment special din viata fiecaruia dintre noi, iar pentru ca acest moment sa fie memorabil este necesar sa se tina cont de urmatoarele caracteristici: ambient festiv si elegant, meniu diversificat si gustos, entertainment exploziv si variat. Filosofia noastra este ca orice nunta este unica, este un moment magic ce reflecta personalitatea mirilor in fiecare detaliu. De aceea acordam importanta cuvenita fiecarui amanunt, constienti de faptul ca nunta reprezinta o carte de vizita in fata invitatilor. Sala de nunti Eleganzza, va invita sa dati frau liber imaginatiei dumneavoastra si, alaturi de noi, transformandu-va nunta intr-un eveniment de neuitat!

Botezuri
Botezul este primul si cel mai reprezentativ eveniment din viata unui copil, iar celebrarea acestui moment dorim sa fie unic pentru Dumneavoastra alaturi de noi. Candoarea salii si decorul maiestuos va stau la dispozitie pentru a va putea impartasi bucuria invitatilor Dumneavoastra. Ca parinti, doriti tot ce este mai bun pentru copilul dumneavoastra. Misiunea noastra este sa transpunem in realitate un spectacol magic, de neuitat pentru parinti, nasi si invitati si va asiguram ca totul va fi asa cum v-ati dorit, in cele mai mici detalii.

Conferinte
Daca doresti sa organizezi o conferinta de presa, o lansare de carte, sau prezentare de Produs sau Brand, Salon Eleganzza iti sustine evenimentul cu toate facilitatile de care ai nevoie, video proiectoare, instalatie audio, traducere simultana, pachet meniu adaptat exigentelor tale, etc.

Petreceri Corporate
Motiveaza-ti angajatii si colaboratorii prin sarbatorirea oricarui Succes realizat impreuna, echipa Salonului Eleganzza, prin Pachetul business entertainment duce Succesul Tau pana la capat. Clientilor nostri le multumim pentru incredere si faptul, ca pe parcursul evenimentelor derulate impreuna, ne-au devenit prieteni. Ne dorim prieteni noi si evenimente noi la fel de frumoase si de reusite!

 

Galerie foto