Ana Airport Hotel

Tip local: Hotel
Adresa: Soseaua Alba Iulia, nr. 120, cod poStal 550052
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 220

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

 ANA AIRPORT HOTEL  este locul ideal pentru a începe planificarea cãlãtoriei dumneavoastrã la Sibiu, fie cã este în interes de afaceri sau sejur turistic.

Cea mai apropiatã unitate de cazare de Aeroportul International Sibiu -sub 2 minute - si la doar câteva minute de mers cu masina de centrul orasului, hotelul de trei stele ANA AIRPORT HOTEL este unul modern si elegant, care oferã cu mândrie servicii care depãsesc clasificarea sa.

 De asemenea, în imediata apropiere a hotelului se aflã cunoscuta statiune balneo-climatericã Ocna Sibiului, faimoasã pentru lacurile sãrate.

 Obiectivul hotelului ANA AIRPORT HOTEL  este acela de a îndeplini nevoile oaspetilor sãi si de a-i face sã se simtã cât mai bine, prin oferirea de servicii personalizate care nu doar îndeplinesc, ci depãsesc standardele de clasificare si asteptãrile clientilor nostri, atât în hotel, cât si în restaurant.

 ANA AIRPORT HOTEL  a fost primul deschis de cãtre ANA HOSPITALITY GROUP, fiind urmat de hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu si hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca.

Galerie foto