Hotel Delta

Tip local: Hotel
Adresa: Str. Isaccei nr. 2, 820249.
Localitate: Tulcea
Judet: Tulcea
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 300

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Hotelul Delta 4 stele este situat in centrul orasului Tulcea, pe faleza fluviului Dunarea – locul de promenada al locuitorilor si al turistilor, oaspeti ai orasului, si in relativa apropiere de Aeroportul Delta Dunarii Tulcea (15 km), de gara feroviara, de gara fluviala, de statiile de transport cu autocarul, muzee si alte institutii. 

Accesul in parcare si in Hotelul Delta 4 stele se face din sensul giratoriu. 

Pastram usile deschise pe parcursul intregului an, atat pentru turistii ce vin in scop de afaceri cat si pentru cei care vor sa cunoasca frumusetile naturale din Delta Dunarii precum si traditiile si modul de viata al localnicilor. 

in acest sens, suntem pregatiti sa va punem la dispozitie toate facilitatile necesare pentru cazare in Tulcea (punctul de unde incepe Delta Dunarii), organizarea de excursii in Delta Dunarii, de sejururi, team building, conferinte si seminarii dar si a altor evenimente importante pentru dumneavoastra: 

**** 94 camere de cazare, dispuse pe 6 niveluri situate deasupra mezaninului, din care 2 Junior Suite, 7 Camere DeLuxe, 81 Camere Standard (47 camere cu pat matrimonial si 34 camere cu doua paturi separate) si 4 Camere Standard Comunicante 2 cate 2 (una cu pat matrimonial si una cu doua paturi separate, pentru persoane cu dizabilitati si insotitori). 

**** Centrul SPA. Suntem incantati sa va invitam la singurul centru SPA cu piscina interioara din Tulcea! Piscina, jacuzzi, sauna umeda, sala de fitness si masaj - toate va ofera posibilitatea unei conditii fizice excelente si a unui stil de viata sanatos. 

**** Restaurant. Restaurantul Delta, situat la mezaninul hotelului, este renumit atat pentru bucataria traditional romaneasca, cat si pentru preparatele internationale, terasa hotelului fiind un loc confortabil si deosebit pentru a servi orice masa. 

**** 2 Sali de conferinte: Sala Toma Caragiu, cu o capacitate de 220 locuri in configuratie teatru, si Sala Constantin Gavenea, cu o capacitate de 26 locuri in configuratie board-room, ambele situate la mezaninul hotelului. 

**** Baruri, cafenele si terase – orientate in mare parte catre portul turistic, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa se bucure de o bautura excelenta intr-o atmosfera relaxanta. 

**** 3 Nave de agrement cu care, pe parcursul sezonului (martie – octombrie), organizam excursii, croaziere, in Delta Dunarii, pentru a-i descoperi secretele (colonii de pelicani, cormorani, vita de vie salbatica si multe altele), si plimbari private in care sa puteti imbina afacerile cu relaxarea, pe parcursul intregului an, atunci cand vremea este favorabila. 

Va asteptam cu mare drag in Tulcea, la Hotel Delta!

Galerie foto