Hotel Delpack

Tip local: Hotel
Adresa: Strada Glad nr. 51-53
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Capacitate minima: 60
Capacitate maxima: 90

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Cel mai elitist hotel al orasului, Delpack de 4 stele realizat intr-un stil architectural cubist, se remarca printr-un design rafinat si prin finisaje de cea mai buna calitate.

Hotelul este amplasat in centrul vechi al orasului Timisoara, cartierul Elisabetin, cartier compus in exclusivitate din case si vile, ceea ce ii confera o zona linistita si plina de verdeata.

La parter, la un prim contact vizual se afla restaurantul Hotelului Delpack avand o capacitate de 90 de locuri. Un ambientul placut creat de luminile disipate ale candelabrelor din sticla de murano. Restaurantul cu bucatarie internationala este deservit de un personal cu cea mai inalta calificare in arta culinara. Puteti deservi cele mai rafinate delicatese din peste, fructe de mare, salate din cele mai exotice fructe, dar si mancare traditionala romaneasca.

Sala de conferinte este situata la etajul 1 al hotelului. Cu o capacitate de 80 de locuri, sala este dotata cu toate aparatele necesare unei conferinte sau cursuri si discutii la cea mai inalta calitate fonica, audio, video: telefon, internet, retroproiector, TV, DVD, radio.

Galerie foto