Conacul Archia

Tip local: Pensiune
Adresa: Sat Archia nr.92
Localitate: Deva
Judet: Hunedoara
Capacitate minima: 40
Capacitate maxima: 400

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Trebuie sa organizati un eveniment special din viata Dvs.? Nunti, botezuri, aniversari speciale - toate pot fi acum organizate intr-o locatie deosebita. Conacul Archia poate organiza petreceri in restaurantul sau si in pavilion. In plus, camerele pot oferi invitatilor dvs. posibilitatea de a-si petrece noaptea la Conac. Mirii pot inchiria camera noastra vedeta Maci si pot chiar sa isi petreaca luna de miere la Conacul Archia, invatand sa calareasca, plimbandu-se si relaxandu-se in natura.

Fie ca e vorba de o intalnire de afaceri, de construirea unei echipe puternice prin teambuilding, un training profesional, o lansare de produse sau alta activitate business, noi, cei de la Conacul Archia intelegem importanta succesului. De aceea, va intampinam cu o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de persoane avand in dotare: Video proiector, ecran de proiectie, flipchart, internet wireless, aer conditionat.
Sala poate fi amenajata: amfiteatru, masa de consiliu, sau mese individuale.
Va stam la dispozitie cu servicii ireprosabile intr-un cadru departe de zgomotul cotidian pe un domeniu de 10ha Va asteptam la Conacul Archia sa combinam profesionalismul nostru cu profesionalismul dumneavoastra, inspre reusita.

Galerie foto