Pensiunea Valery I

Tip local: Pensiune
Adresa: Str. Maresal Constantin Prezan nr. 140A
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 180

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Sub frumusetea de un alb pur a unei luni de iarna, în anul 2002, ne-am asezat pentru prima data sub acoperisul Valery.

Aici am oferit prima noastra cafea, am servit prima noastra masa si am pregatit un loc confortabil peste noapte primilor nostri oaspeti. Tot aici, am sarbatorit asemenea frumusetii unui basm, unirea prin casatorie a doua suflete. Desi, acest inceput s-a petrecut într-o pensiune micuta si cocheta cu un restaurant de numai 50 de locuri, musafirii nostri s-au simtit întotdeauna speciali. Aceasta deoarece valorile ce le purtam în suflet ne reamintesc mereu ca fiecare persoana ce ne-a trecut si ne va trece vreodata pragul este deosebita.

Dupa 2 ani ne-am deschis bratele si mai larg si am reamenajat restaurantul pentru 180 de oaspeti. Mai mult decat atat, am inaugurat o superba terasa cu o capacitate de 220 de locuri. Totul amenajat intr-un stil surprinzator ce se muleaza cu usurinta pe orice gust, pentru ca evenimentul pe care ai ales sa il petreci aici sa atinga implinirea celui mai frumos vis al tau.

Am inceput cu entuziasmul specific unui nou avant si astazi, dupa un deceniu, putem afirma cu sinceritate ca ne simtim exact ca si atunci.

Adesea, viata noastra se intersecteaza cu momente deosebite. Apoi, acestea iau forma unor amintiri pastrate intr-un ungher de suflet. Pentru vesnicie.

Astfel de momente traim noi, aproape în fiecare zi, alaturi de oaspetii nostri. Ne bucuram când suntem martori la celebrarea unirii a doua suflete, cand vedem parinti ce sarbatoresc venirea pe lume a celui mai minunat dar, copilasul, cand pregatim atmosfera pentru aniversarea oricarei zi speciale. Suntem, de asemenea, fericiti cand facem totul posibil pentru o petrecere de succes în cadrul business-ului tau.

Iubim sa vorbim despre dorintele tale ce isi asteapta implinirea. Iubim sa recream atmosfera din cele mai frumoase vise ale tale. Adaugam culoare oricarei cerinte, adaugam muzica, lumini, decoratiuni si preparate delicioase.

Totul pentru ca evenimentul din viata ta sa devina una dintre cele mai frumoase amintiri. Totul pentru ca tu sa traiesti momentul exact asa cum ti l-ai imaginat.

Galerie foto