Pensiunea Valery III

Tip local: Pensiune
Adresa: Mosnita nr. 861
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 300

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Vara anului 2006, un moment deosebit pentru noi. Este momentul in care a luat fiinta aceasta locatie de vis. Desprinsa din freamatul citadin, Valery Mosnita 861, creaza amintirile de maine prin clipa din prezent.

Trairile resimtite aici sunt unice. Tot asa cum fiecare eveniment din viata omului este deosebit. Creat special pentru el. Aici este locul unde cele mai frumoase ganduri si dorinte imbraca forma reala. Aici sarbatorim momente unice in viata, traim clipe peste care nu se asterne praful niciodata.

Cunoastem exact calea inspre un eveniment de succes. Iubim sa impletim armonios vise, culori, arome, muzica si tot ceea ce creaza buna dispozitie sufletului tau. Si toate acestea pentru ca tu sa respiri liber, lipsit de orice grija a organizarii si sa iti pregatesti doar bucuria intampinarii momentuluui special ce isi creaza loc în viata ta.

Si bineinteles, pentru ceasurile de odhina si relaxare, am amenajat oaspetilor nostri camere confortabile, locuri unde noi vise pot lua nastere cu usurinta.

Nunti
Ziua nuntii tale este ceva special si suntem aici pentru a-ti organiza o nunta memorabila, prin elaborarea unui eveniment care sa se potriveasca cu visele si bugetul dumneavoastra.

Gazduieste-ti nunta la restaurantul nostru din Timisoara, pentru o solutie completa de nunta, fara batai de cap. Vom lucra alaturi tine pentru a organiza nunta ideala, de la decorarea salii de nunta, la consilierea si prepararea meniului.

Conferinte, festivitati, evenimente corporative in Timisoara
In ultimii 7 de ani am organizat nunti, botezuri si evenimente corporate pentru oameni din toate colturile lumii. Indiferent daca ai nevoie de o sala de evenimente pentru 10 sau 300 de persoane vom face toate aranjamentele pentru a asigura un eveniment perfect pentru tine si invitatii tai.

Galerie foto