Restaurant GrandOr Deluxe

Tip local: Restaurant
Adresa: Str. Vasile Alecsandri
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 220

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Grand'Or Deluxe este o locaţie premium, cu o capacitate de 200 de persoane, ce pune la dispoziţie un set complet de servicii pentru ca tu să te poţi bucura de fiecare moment al evenimentului, într-o atmosferă rafinată, călduroasă şi plină de stil.

Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zide nastere) sau de un eveniment corporate (conferinte, prezentari, gale, petreceri anuale), echipa de profesionisti Grand'Or Deluxe va investi atentie si pasiune pentru fiecare detaliu al evenimentului.

Poziţia ultracentrală şi numărul mare de mijloace de transport fac accesul foarte facil la salonul de evenimente. Situată pe Vasile Alecsandri, aproape de Biserica cu Lună, de Primărie şi de Parcul 1 Decembrie - locaţie ideală pentru şedinţe foto, Grand'Or Deluxe este una din cele mai mai bine poziţionate săli de nuntă din Oradea.

Nunți

Întemeierea unei familii este unul dintre cei mai importanți pași în viața unui cuplu. Suntem alături de viitorii miri, oferindu-le posibilitatea organizării nunții intr-un local spectaculos, cu o capacitate de 220 de persoane.

Vă vom organiza nunta, lăsandu-va timp liber pentru a va dedica rezolvării ședințelor foto-video, cununiei civile, religioasa sau altor elemente conexe organizarii unui eveniment memorabil.

Invitatii se vor simti rasfatati alaturi de voi in decorul elegant Grand'Or Deluxe, iar nunta voastra va deveni un eveniment de amploare de care își vor aminti cu placere mult timp.

Botezuri 

Nimic nu este mai frumos pe lume decât nașterea unui copil! De aceea, banchetul de botez al copilului dumneavoastră trebuie organizat într-un cadru grandios.

Meniuri deosebite și variate, gustari delicioase, ambient elegant și invitați surprinși de perfecțiunea evenimentului. Cei prezenți se vor bucura alaturi de dumneavoastră.

Aniversări

O zi de naștere, onomastică sau o zi specială trebuie sărbătorită. Nimic nu poate fi lăsat la voia întamplării. Grand'OR Deluxe reprezintă alegerea adecvată: locație premium ce pune la dispoziție un set complet de servicii, organizatori experimentați ce pun pasiune în delimitarea fiecărui detaliu, echipa specializată dedicată pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment al evenimentului, o atmosferă rafinată, călduroasă și plină de stil.

Voia bună și veselia vor defini petrecerea. Grijile organizarii le vom prelua noi, ca tu să ai parte doar de clipe de neuitat în perioada desfăsurării evenimentului.

Evenimente Corporate

Când susții o conferința, lansezi un produs, organizezi o petrecere corporate sau o prezentare de modă, iți este necesară o locație deosebită, cu servicii excepționale. Avem convingerea că Grand'Or Deluxe reprezintă alegerea potrivită! Salonul Grand'Or Deluxe iți este alături și se va îngriji de toate aspectele ca evenimentul tău să fie impecabil, iar partenerii tăi de afaceri si angajații să fie impresionați.

Galerie foto