Restaurant Dumbrava

Tip local: Restaurant
Adresa: Strada Crangului 23
Localitate: Targu Jiu
Judet: Gorj
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 500

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Sa incepem cu inceputul. Restaurantul Dumbrava se afla in Tg.Jiu , in cartierul Sisesti, intr-o zona linistita, la numai 5 minute de centrul Orasului Tg.Jiu. Decorul si proiectul acestui centru de evenimente este unul modern, realizat numai din materiale si finisaje deosebite, menite sa creeze confortul invitatiilor.
Restaurantul Dumbrava Tg.Jiu are o parcare proprie pentru 100 masini, parcarea este luminata si pazita noaptea, pe tot parcursul evenimentelor.
Restaurantul Dumbrava are in componenta lui 2 sali pentru organizarea de evenimente, laborator propriu pentru prajituri si torturi dar si bucatarie pentru prepararea meniurilor pentru nunti si diverse evenimente.
Sala de la parter are o capacitate de pana la 200 de locuri , iar sala de la etaj poate gazduii un numar de pana la 500 persoane, pentru orice tip de eveniment. Sala de la etaj ca si dotari masini pentru efecte speciale (masini de fum, lasere colorate ) echipamente de lumini dar si un sitem de climatizare si ventilatie foarte performant care poate sa asigure confortul invitatilor.
Avem un numar de 26 bucatari si 20 de ospatari , dar la cererea clientilor, numarul ospatarilor dar si al bucatarilor poate fi marit in functie de solicitari. Personalul nostru este unul calificat si pregatit in domeniul servirii invitatilor la evenimente.
Restaurantul Dumbrava ofera servicii complete , impecabile si rafinate pentru organizarea oricarui tip de eveniment important din viata dumnravoastra ( de la nunta sau botez, pana la petreceri de aniversare, team-building-uri sau baluri de caritate ). Echipa Restaurantului Dumbrava va pune a dispozitie tot necesarul pentru organizarea unui eveniment in totalitate. Seriozotatea exigenta si profesionalismul nostru ne pun pe primul loc in topul preferintelor clientlor nostrii.
 

Galerie foto