Restaurant Adams Events

Tip local: Restaurant
Adresa: Str Calea Turzii 203A
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Capacitate minima: 50
Capacitate maxima: 320

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Programul dedicat pentru nunþi, Weddings by ADAM’s este un serviciu complex personalizat al ADAM’s Events & Restaurant, ce are la bazã perspective rafinate, profesionalism, creativitate precum ºi pasiune.

Weddings by ADAM’s este o legaturã pe care o cream cu fiecare client în parte, ce are ca scop primordial transformarea fiecãrui eveniment în basmul mult visat. Scopul nostru este de a crea parteneriate de lungã duratã între noi ºi clientii noºtri, motiv pentru care legãtura pe care o stabilim este bazatã pe devotament, calitate precum ºi servicii de înaltã clasã.

Datoritã conceptului abordat cu multã pasiune ºi dãruire, Weddings by ADAM’s îºi propune sã ofere servicii de nuntã avantajoase, acestea fiind demonstrate prin exigenþa detaliilor, mâncãruri rafinate,meniuri unice, servicii de înaltã clasã, personal calificat,uniforme de galã.

Weddings by ADAM’s este un program perfect transparent în ofertare, astfel costul unei nunþi este calculabil, iar preþurile stabilite iniþial rãmân neschimbate, farã a adauga alte sume.

Galerie foto