Hotel Strelitia

Tip local: Restaurant
Adresa:
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 600

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Hotel-Restaurant Strelitia din Timisoara va ofera reteta evenimentului perfect.
Tratam fiecare eveniment pe care il organizam cu toata seriozitatea, experienta si increderea ca fi ceva unic si exceptional. Cu implicare si dedicatie, atentie la fiecare detaliu si punand in prim plan visurile si dorintele fiecaruia,ne propunem sa transformam evenimentele speciale ale oaspetilor nostrii intr-o experienta unica a bunului gust si serviciilor de calitate.

Obiceiurile in organizarea nuntilor si petrecerilor sunt in continua schimbare. De aceea ne adaptam in permanenta cerintelor si va punem la dispozitie amenajari de la clasic si traditional, la modern si extravagant.
In cea mai importanta zi din viata dorim sa va fim alaturi pentru a va putea bucura de momente unice de exceptie, voi si invitatii preocupandu-va doar de buna dispozitie, iar noi de toate detaliile.

Meniul nostru, fie ca este din bucataria traditionala sau internationala, cuprinde bunatati gastronomice care satisfac cele mai rafinate gusturi. Personalizam meniurile noastre pastrand preturi accesibile si adaptandu-ne la cultura culinara si statutul degustatorului. Iar pentru ca succesul evenimentului consta, dincolo de cadrul ambiental si bucatele servite, in calitatea si profesionalismul servirii, punem un accent deosebit pe acesta.
Va invitam in restaurantul nostru la un amplu parcurs culinar, de la naturaletea bucatariei traditionale la excentricitatea celei internationale.

Astfel va punem la dispozitie 7 sali de capacitati de la 16 la 400 de persoane. Fie ca este vorba de o reuniune de afaceri, o petrecere in cadru restrans familiar, un seminar sau un bal de anvergura, vom gasi impreuna solutia potrivita. Momente unice in viata cum sunt nunta, botezul sau majoratul se bucura de toata atentia si dedicarea personalului nostru pentru a pune clientul si reusita evenimentului in prim plan.

Conferintele, intrunirile si cursurile organizate in salile de la Hotel-Restaurant Strelitia depasesc cadrul conventional si ofera, pe langa dotari si servicii profesioniste, caldura si ambientul unic care ii vor face pe toti participantii sa se simta speciali si importanti. Va punem la dispozitie in acest sens sali de diferite capacitati si pachete de dotari pentru aproape orice tip de eveniment profesional si corporate.

Galerie foto