Royal Ballroom

Tip local: Restaurant
Adresa: Str. Lorena nr. 1
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Capacitate minima: 80
Capacitate maxima: 200

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Venim in intampinarea dvs. cu solutia optima pentru orice fel de eveniment. Va punem la dispozitie o locatie unica, eleganta, stilata, rafinata la preturi accesibile! Restaurantul Royal Ballroom din Timisoara, va ofera o priveliste minunata asupra orasului Timisoara, deoarece este construit la inaltime, la fel ca si standardele dupa care ne ghidam. Meniurile sunt la preturi accesibile si sunt realizate de maistrii bucatari. Capacitatea restaurantului este de 200 de locuri.

Floarea, una dintre cele mai frumoase creatii a lui Dumnezeu. Pe cat de frumoasa, pe atat de gingasa, este elementul cheie in organizarea unui eveniment. Aranjamentele florale definesc stilul evenimentului si pun in valoare locatia noastra. Alegerea florilor nu este intamplatoare, noi alegem materialul floral in totala armonie si echilibru cu personalitatea fiecarui eveniment in parte astfel incat sa obtinem un maxim efect de lumina, culoare si comunicare cu spatiul Royal Ballroom.

La un eveniment, cea mai importanta este atmosfera. Ritmul impus de formatie, melodiile alese, felul in care acestia coordoneaza petrecerea, toate isi pun amprenta asupra evenimentului vostru. O buna formatie va poate face seara de neuitat. In ziua de azi devine din ce in ce mai populara ideea de a avea un DJ la nunta in loc de formatie. Mai accesibil, mai tineresc, mai dinamic! Acestea sunt calitatile unui DJ.

 

Galerie foto