Restaurant Classic Festivitati

Tip local: Restaurant
Adresa: Str. Calugareni , nr. 103.
Localitate: Vaslui
Judet: Vaslui
Capacitate minima: 50
Capacitate maxima: 350

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Nunta, botez sau conferinta in Vaslui sau in zona Modovei? Sala de Festivitati Classic pune la dispozitia tuturor celor care vor sa organizeze o nunta, un botez, o lansare de produs, conferinte si seminarii sau pur si simplu un eveniment de neuitat, un spatiu select amenajat, de 1325 metri patrati si 350 de locuri , cu finisaje disctincte ce ascund solutii deosebite pentru acustica, ventilare si climatizare.

Design-ul select cu cele 2 cascade ornamentale de interior a caror apa se revarsa de la o inaltime de 5 metri imbogatite de stralucirea candelabrelor si scena special amenajata pentru orchestra sau dj vin in completarea unui ring de dans generos de peste 60 metri patrati care pot transforma orice nunta intr-o nunta de vis.

Classic te intampina cu calitatea serviciilor chiar de la intrare prin garderoba spatioasa pusa la dispozitia invitatilor tai si longe-ul care ofera acestora un spatiu linistit in care pot socializa feriti de zgomotul petrecerii.

Nunta este cel mai important eveniment din viata ta si a parintilor tai si de aceea Sala de Festivitati Classic are toate caracteristicile de care aveti nevoie pentru a petrece intr-o atmosfera de lux la preturi reduse. Parcarea privata ofera participantilor la eveniment confortul de care acestia au nevoie pentru a se simti bine si a petrece o seara fara griji.

Galerie foto