Cristal Garden

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Str. Ciheiului nr. 138
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Capacitate minima: 1
Capacitate maxima: 600

Organizeaza evenimente personale:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Restaurantul de nunţi Cristal Garden a fost inaugurat în August 2004, fiind printre primele restaurante specializate exclusiv pe nunţi şi evenimente. Dispunând de o capacitate interioară de 400 de locuri, a fost şi cel mai mare restaurant de nunţi din Oradea. Ulterior, capacitatea a fost extinsă printr-o terasă, aceasta adăugând încă 200 de locuri capacităţii totale a sălii. Fiind situat în afara oraşului, este ferită de aglomeraţia şi zgomotele specifice oraşului, putând fi considerat o oază de linişte în acest sens. De asemenea, datorită locaţiei atent selectate, nu există nivel de zgomot impus, evenimentul putându-se desfăşura în voie.

Dotări. Încă de la bun început am ţinut ca dotările să fie la cel mai înalt nivel. Sala dispune de un sistem complet de circulaţie a aerului. În acest sens, aparatele de aer condiţionat, intră în funcţiune cu 24 de ore înaintea evenimentului dumneavoastră, pentru a putea pregăti şi menţine o temperatură interioară optimă. Sistemul de ventilaţie evacuează aerul din sală într-un interval foarte scurt, pentru a elimina mirosurile neplăcute, în sala de nunţi menţinându-se astfel un aer mereu proaspăt şi curat. Parcarea privată dispune de o capacitate maximă de 130 de locuri de persoane, fiind situată în curtea interioară a sălii, fiind pavat în diverse culori. Clădirea dispune de un sistem de alarmă modern, fiind în permantenţă protejată, în acest sens evitând orice neplăcere în ceea ce priveşte materialele ce intră în decorarea sălii, sau a altor lucruri esenţiale în desfăşurarea nunţii. 

Bucătăria. Dispunând de o suprafaţă de 400 mp, bucătăria restaurantului Cristal Garden este dotată cu cea mai modernă aparatură din domeniu.Aparatura este marca Fagor, un renume internaţional în domeniul aparaturii de bucătărie. Sisteme cu aburi, sisteme de menţinere constantă a temperaturii, sunt doar câteva dintre caracteristile unice care contribuie la realizarea celor mai gustoase mâncăruri pe care veţi avea ocazia să le gustaţi. Toate normele de igienă şi curăţenie sunt respectate cu stricteţe, în acest sens bucătăria fiind considerată nu o dată un exemplu de către inspectorii instituţiilor abilitate. Grădină amenajată. Grădina sălii de nunţi este constituită pe o suprafaţă de 500 mp de spaţiu verde. Mesteacănii, plantele decorative, leagănul, o mică fântână arteziană sunt câteva dintre elementele ce contribuie la crearea unei atmosfere elegante şi relaxante. Este ideal pentru şedinţele foto din cadrul nunţii, oferind o ambianţă ideală pentru fotografii de nuntă deosebite. De asemenea, au fost create şi poteci, ideale pentru o mică plimbare. 

Experienţa Având în spate 11 ani de experienţă şi mii de evenimente, dintre care majoritatea nunţi, vă putem fi de un real ajutor în întâmpinarea oricăror dificultăţi, pentru a realiza nunta pe care aţi visat-o. Vă stăm la dispoziţie pe întreg parcursul evenimentului, pentru orice întrebare sau nelămurire. 

Bucătarul. Cele mai moderne aparaturi şi dotări, pot fi inutile, în lipsa unui bucătar profesionist, cu experienţă. În acest sens, bucătarul care se va ocupa personal de meniurile dumneavoastră, este certificat de instituţiile abilitate în domeniu, având în spate o impresionantă experienţă de peste 30 de ani în prepararea mâncărurilor, în staţiuni turistice, hoteluri de vârf. În ajutorul lui se află în permanenţă o echipă de ajutoare de bucătari, care împreună cu bucătarul constituie o echipă de o înaltă distincţie.

 

Galerie foto