Aristocrat Events Hall

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Soseaua Pipera Nr. 48, Sector 2
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 500

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Aristocrat Events Hall. Spatiul ideal pentru organizare evenimente private, pregatire petreceri corporate si organizare evenimente speciale. 

Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile fac diferenta. Un loc prietenos, conceput special pentru reusita organizarii evenimentului tau.

LOCATIE EVENIMENTE 
Un spatiu multi-functional, situat la intrarea celebrei zone rezidentiale din Bucuresti, in Pipera, un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Cinci saloane nunta perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, ballroom-uri spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Nunta in Bucuresti?  Nimic mai simplu!

EVENIMENTE MEMORABILE 
Reteta evenimentului perfect este semnata de Aristocrat Events Hall. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, pregatire petreceri aniversare sau pregatire petreceri corporate, organizare conferinte, seminarii, pregatire lansari de produse, evenimente mondene, expozitii, targuri, concerte live, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard. Iti oferim solutia pentru locatie nunta sau orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.

Galerie foto