Sala Royal Gala Ballroom and Events

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Feleacu, Cluj-Napoca, 407270 Feleacu,
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Capacitate minima: 200
Capacitate maxima: 400

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

  Royal Gala Ballroom and Events, un concept nou in Cluj-Napoca, este creat ca fiind un centru ce acopera posibilitatea realizarii unor evenimente de neuitat.  
  Avand o locatie deosebita si o priveliste de neegalat, centrul este situat in mijlocul naturii, departe de agitatia orasului,fiind locul ideal pentru organizarea unor evenimente perfecte. Fie ca va doriti o nunta de vis, un eveniment dedicat companiei, un banchet de absolvire, o aniversare sau o festivitate speciala cu care sa va impresionati clientii, Royal Gala Ballroom and Events va este alaturi si va ofera servicii perfect adaptabile tipului de eveniment dorit.
  Cu o capacitate de pana la 400 de locuri, invitatii putandu-se bucura de orice moment alaturi de miri (incaperea nu are nici un stalp sau coloana interioara care sa obtureze vederea in orice colt al salii), Royal Gala Ballroom and Events dispune de parcare precum si superbe spatii verzi amenajate ce creaza o ambianta placuta, putand profita din plin de natura ce va inconjoara.      
  Va asteptam sa petreceti clipe fumoase alaturi de noi si impreuna sa facem din fiecare eveniment o amintire de neuitat in locatia noastra.

 

Galerie foto