Sala nunta Brilliant Parc

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Str. George Cosbuc, nr. 1, 450043.
Localitate: Zalau
Judet: Salaj
Capacitate minima: 200
Capacitate maxima: 450

Organizeaza evenimente personale:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Gandita pentru a corespunde si celor mai exigente gusturi, locatia este reinventata dupa ultimele tendinte din domeniul arhitecturii si al designului interior.

Structura inedita a cladirii, eleganta si decoratiunile sunt special concepute pentru a va aduce confortul si stilul distins.

Locatia se afla intr-un spatiu de o insemnatate deosebita, noi aducandu-i un plus de valoare, pentru a va putea oferi servicii la cel mai inalt nivel.

Brilliant Parc, locul incarcat de istorie, este amplasat in zona centrala a orasului Zalau, pe Strada George Cosbuc, nr. 1.

Incepand cu anul 2013, in locatia noastra s-au desfasurat fie nunti si botezuri, fie petreceri corporate sau personale. Am indeplinit cerinte exigente, la standarde ridicate. Portofoliul cuprinde atat petreceri cu numar restrans de persoane, cat si din cele mai ample, chiar peste 500 de persoane.

Echipa noastra dedicata va intampina cu atentie si servicii de calitate. Brilliant Parc – Gradina Poporului este destinatia de ales, indiferent de ocazie. Oricare ar fi dorinta dumneavoastra, fiti siguri ca putem depasi toate asteptarile.

Brilliant Parc – Gradina Poporului face parte din grupul Total As Distribute Grup, alaturi de Hotelul Brilliant Plaza****, vestit pentru servicii si ospitalitate.

Galerie foto