Sala Versailles Weddings Events

Tip local: Sala de nunti
Adresa: DN 106 Cisnadioara - Sibiu
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Capacitate minima: 50
Capacitate maxima: 900

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Echipa noastra vine in intampinarea clientilor sai prin solutii creative, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea si satisfacerea tuturor necesitatilor.
Locatia este conceputã ca fiind un centru ce acoperã posibilitatea organizãrii oricãrui tip de eveniment.
Este amplasatã la doar un kilometru de Muzeul Civilizatiei Populare Astra pe drumul cãtre Cisnãdioara si se întinde pe o suprafatã de 9600 mp, dispune de o parcare privatã pãzitã de 2000 mp, de peste 3000 mp spatii verzi, o zonã lounch, terasã, piscinã si de o superbã fântânã artezianã.
Salonul se întinde pe o suprafatã de 600 mp dar se poate extinde pâna la 1200 mp si dispune de toate conditiile necesare organizãrii oricãrui tip de eveniment.
Locatia dispune de o bucãtãrie profesionalã, de un oficiu pentru ospãtari complet utilat, de o toaletã încãpãtoare si modernã, garderobã iar salonul dispune de aer conditionat si cãldurã.
Terasa de 300 mp cat si cele patru baldachine de 5/5m din jurul piscinei pot gazdui evenimente deosebite din viata dumneavoastra cum ar fi botezul copilului dumneavoastra, masa dupa cununia civila sau poate chiar o zi ononastica.
Profesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permite sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala dar si din cea internationala servite de un personal cu un inalt grad de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.
Calitatea si eficienta demonstrata a proiectelor noastre, implicarea si atentia la detaliu, preocuparea continua pentru modernizare si perfectionare ne-au adus cel mai important capital: increderea clientilor nostri.
Va asteptam sa ne contactati si sa ne comunicati ce putem face pentru ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre clientii nostri fideli.

Galerie foto