Coratim Events Hall

Tip local: Sala de nunti
Adresa: Str. Campul Painii nr. 3-5
Localitate: Cluj Napoca
Judet: Cluj
Capacitate minima: 100
Capacitate maxima: 700

Organizeaza evenimente personale:

Organizeaza evenimente pentru companii:

Organizeaza evenimente publice:

Ofera servicii de:


Contacteaza localul

Puteti sa contactati direct localul prin intermediul formularului de mai jos:

Nume: 

Email:  

Mesaj:

5+5=  


Descriere

Am deschis pentru dumneavoastra cea mai moderna sala de evenimente din Cluj. Putem gazdui si organiza evenimente diferite insa pentru fiecare garantam succesul: nunti, botezuri, conferinte, congrese, concerte, majorate, petreceri corporate, banchete, expozitii, receptii. De asemenea bucataria noastra noua si modern echipata poate asigura pana la 2.000 de portii de catering.

Sala de evenimente Coratim Events hall este situata semicentral, la 5 minute de centrul orasului dispunand de parcari generoase si de linii de transport in comun cu toate zonele orasului. Sala deevenimente Coratim Events hall poate functiona si pe timpul noptii.

Sala de evenimente Coratim Events hall este garantia reusitei evenimentului dumneavoastra.

Coratim Events Hall Cluj organizeaza nunta dumneavoastra de vis cu o capacitate intre 100 si 550 de persoane. Intregul ambient al salii este gandit pentru a satisface cele mai rafinate exigente ale unei nunti . Dispunem de un personal specializat si cu experienta in organizarea de nunti, atenti la nevoile fiecarui client. Sala de nunti Cluj are un design clasic, elegant, cu mobilier confortabil si robust, echipamente audio-video gandite special pentru acustica salii, sisteme de lumini, podium pentru miri, nasi si orchestra, o bucatarie performanta. sala de nunti Coratim Events hall Cluj este situata semicentral, la 5 minute de centrul orasului dispunand de parcari generoase si de linii de transport in comun cu toate zonele orasului.

Sala de nunti Coratim Events hall Cluj poate functiona si pe timpul noptii.

Galerie foto